Esenyurt Akçaburgaz Mahallesinde faaliyette bulunan IATF 16949 Belgeli ve köklü firmamız, OTOMOTİV SEKTÖRÜNE çubuk metalden CNC Tezgahlarda yedek parça üretimi yapmaktadır.
Çalışma saatlerimiz : Sabah 08:00 Akşam : 18:30
İkinci Vardiya : Akşam 18:30 Sabah : 05:00 şeklindedir.
C.tesi - Pazar çalışma olduğunda fazla mesai ödenir.
1 - MAAŞ + SGK + AGİ + YEMEK + SERVİS şartlarında vardiyalı çalışabilecek,
2 - Askerliğini yapmış, sorumluluk sahibi, kalite kontrol kültürünü benimsemiş, 21-45 yaş aralığında bay.
3 - Tercihen talaşlı imalat sektöründeki benzer firmalarda 2 yıl kalite kontrol deneyimli.
4 - Teknik Resim Okuma bilgisi ve Ölçü Aletleri kullanım becerilerine sahip..
5 - Sürekli imalat içerisinde, tezgahlardan çıkan parçaları ölçüp kayıt altına alabilecek.
6 - İş yeri kurallarına ve çalışma arkadaşlarına uyum sağlayabilecek, devamsızlık sorunu olmayan, problemleri tatlı-sert çözebilecek yapıda.
Dörtler Otomotiv, Kalite Kontrol Elemanı arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için eleman.net'te kayıtlı online özgeçmişinizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur menüsünden oluşturabilirsiniz. Eleman net'e iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna basarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilan araması yapmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.
Aradığınız "Kalite Kontrol Elemanı" İlanını Hemen Bulun!
400 Bin firma ve 20 Bin aktif iş ilanı ile her sektörden iş ilanı Eleman.net'te. Hemen özgeçmişinizi oluşturun, ilanları inceleyin, başvurunuzu yapın ve aradığınız işe ulaşın.