-5188 sayılı yasa gereği özel güvenlik kimlik kartına sahip,
-En az ön lisans mezunu,
-En az 5 yıl güvenlik alanında tecrübeye sahip ( vardiya sorumlusu olabilecek)
-Tercihen güvenlik sektöründe güvenlik amirliği alanında deneyimli,
-Askerlik hizmetini tamamlamış,
-Sektörde çalışma ve kariyer yapma istekliliğine sahip,
-Kişisel hijyen ve imajına dikkat eden,
-Müşteri odaklı, etkin iletişim becerilerine sahip ve takım çalışmasına yatkın,
-Diksiyonu düzgün,
Adayların başvuruları rica olunur.
Başvurularınızı 0554 899 04 03 - 0530 063 98 61 - 0530 063 78 61 numaralı telefonu arayarak ya da Whatsapp üzerinden iletişime geçerek yapabilirsiniz.
Eleman.net'te yayınlanmaktadır. İlan No: 4268436
Erkek
No: 4268436
Yan Haklar: Servis, Yemek
Ehliyet: B Tam Zamanlı
DOĞANKOÇ ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ, GÜVENLİK MÜDÜRÜ (MANİSA-TURGUTLU) arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için eleman.net'te kayıtlı online özgeçmişinizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur menüsünden oluşturabilirsiniz. Eleman net'e iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna basarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilan araması yapmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.
Aradığınız "Güvenlik Müdürü (Manisa-Turgutlu) " İlanını Hemen Bulun!
400 Bin firma ve 20 Bin aktif iş ilanı ile her sektörden iş ilanı Eleman.net'te. Hemen özgeçmişinizi oluşturun, ilanları inceleyin, başvurunuzu yapın ve aradığınız işe ulaşın.