14 YILLIK FİRMAMIZA MARMARİS VE İSTANBUL ŞUBELERİMİZDE ÇALIŞABİLECEK, ÇALIŞMA PRENSİPLERİ OLAN,PREZENTABL DİKSİYONU DÜZGÜN, BAY - BAYAN SEKRETER-YÖNETİCİ ASİSTANI ARAMAKTAYIZ.
KENDİ BÜNYEMİZDE GAYRİMENKUL ALIM-SATIMI VE ARAÇ ALIM SATIMI YAPTIĞIMIZ İÇİN SEYAHAT ENGELİ OLAN VEYA OLMAYAN VE AKTİF ARABA KULLANABİLEN GAYRİMENKUL - ARAÇ ALIM SATIM ASİSTANLARI ALINACAKTIR. KALACAK YER TEMİN EDİLECEKTİR.
ŞİRKETİMİZİN 2 AYRI İŞ KOLUNDA FAALİYETİ DEVAM ETMEKTEDİR. GAYRİMENKUL ALIM-SATIM - ARAÇ ALIM SATIM
Eleman.net'te yayınlanmaktadır. İlan No: 4284561
Kadın
25 - 40 arası
No: 4284561
Ehliyet: A, A1, A2, B, B1 Tam Zamanlı
Maaş: 40,000 TL
Havuzbaşı Gayrimenkul, Asistan arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için eleman.net'te kayıtlı online özgeçmişinizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur menüsünden oluşturabilirsiniz. Eleman net'e iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna basarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilan araması yapmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.
400 Bin firma ve 20 Bin aktif iş ilanı ile her sektörden iş ilanı Eleman.net'te. Hemen özgeçmişinizi oluşturun, ilanları inceleyin, başvurunuzu yapın ve aradığınız işe ulaşın.